Obrim el Bus
30 de October de 2014
Activitats Educatives de la Fundació RACC
30 de July de 2014

El TRAM em porta on vull anar

Del 15 al 27 de setembre i del 6 al 18 d’octubre, TRAM posa en marxa l’activitat “El TRAM em porta on vull anar”, una exposició itinerant que s’expressa sota una clara declaració de principis. Reivindica el model de ciutat i de regeneració urbana que gràcies al TRAM s’impulsa des de fa 10 anys.

L’acció passa pels centres comercials de l’Illa Diagonal i Diagonal Mar, i s’emmarca en els actes programats en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014.

L’activitat expositiva s’ha concebut en format lúdic i interactiu, i convida als ciutadans a conèixer més d’aprop aquest mitjà que, des de fa 10 anys, ha transformat i fet més habitable Barcelona i els 8 municipis de la xarxa.

Des de DUNA ens responsabilitzem del seu funcionament dia a dia, amb educadors que informen i ajuden a tots els grups o particulars que s’acosten a visitar-la.

TRAM is the company that manages the tram in Barcelona. The relationship with DUNA started in 2007 with the management of its first educational action. Currently, TRAM is firmly committed to education and has its own educational project, which has been awarded the seal of quality by the Institut Municipal d'Educació de Barcelona and the ICE. TRAM trust s in DUNA the design of all the activities of the educational project, its dissemination and management.