8è Concurs Joves i Conducció
20 de December de 2014
El TRAM em porta on vull anar
30 de September de 2014

Obrim el Bus

Dins de la gestió de les activitats educatives de l’Agrupació de Municipis titulars de Transport Urbà que realitzem des de DUNA, volem destacar “Obrim el bus”.

Aquesta és una campanya per tal que els instituts d’ensenyament secundari de l’àmbit AMTU promoguin que els treballs de recerca estiguin relacionats amb la mobilitat.

Proporcionem als centres escolars de secundària, suport als treballs de recerca relacionats amb la mobilitat. Concretament:

  • La guia: OBRIM EL BUS: Guia pel treball de Recerca, que podeu descarregar-vos.
  • Facilitem contactes amb responsables de mobilitat municipals, operadors de transport i responsables de la AMTU, per tal de que els nois i noies puguin entrevistar-los i accedir a informacions necessàries pel seu treball.
Baixbus is a company of public transport coaches that works mainly in the area of the Baix Llobregat, area close to Barcelona city. With a strong will to improve its service, Baixbus started an educational program for the promotion and security of the public transportation of students and relied in DUNA. "Puja al bus" is the educational project that resulted of this relationship, which has operated since 2008.