DUNA a l’IT World Edu 2018
25 d'Abril de 2018
Tancat el termini de participació al Concurs Joves i Mobilitat
4 de Maig de 2018
Veure-les totes

Festa de la Bicicleta Barcelona 2018

Els educadors de DUNA van dinamitzar l’estand del TRAM a la Festa de la Bicicleta, celebrada el passat diumenge 15 d’abril de 2018 al passeig Lluís Companys.

En aquesta jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania, el vehicle de dues rodes ha sigut el protagonista absolut: la iniciativa promou l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual, amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat més sostenible i saludable i d’informar sobre la normativa d’ús de la bicicleta a la ciutat, per a recuperar l’espai públic per a la ciutadania.

Des de les 9.30 i fins a les 14.30 hores, a l’estand del TRAM s’ha oferit la possibilitat de jugar al “Joc de les parelles” o Memory, identificant conceptes amb parts i instal·lacions de la xarxa tramviària i els tramvies. Aquesta activitat familiar té l’objectiu de fomentar la mobilitat segura i un model de convivència cívica entre els diferents transports urbans sostenibles, com el tramvia i la bicicleta. A més a més, ATM i TRAM van aportar una T-trimestre al sorteig de l’organització de la Festa.

Per a més informació sobre la iniciativa, premi aquí.