Reconeixement a JANÉ EDUCA

reconeixement-janeEl passat 30 de setembre la Policia Local i l’Ajuntament de Canovelles van fer un reconeixement a la labor que es fa des de Jané SA, per sensibilitzar als més petits de la importància de fer servir els Sistemes de Retenció Infantil (SRI) i el cinturó de seguretat al cotxe.

El programa JANÉ Educa, gestionat per DUNA des de febrer del 2013 al Jané Crash Test Research Center, té una gran acollida entre els policies locals i els centres educatius, on cada any més de 1.200 alumnes gaudeixen de l’activitat.

A les instal.lacions de JANÉ, els infants realitzen una activitat sobre la importància de la seguretat a l’hora de desplaçar-se en cotxe i com a vianant. Durant l’activitat, els nens i nens coneixen un Dummy i són espectadors de la reproducció real d’un crash-test.

Vols saber més?

http://www.jane.es/es/compromiso-jane/obra-social/jane-educa

Reconeixement a JANÉ EDUCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot