DUNA a les jornades de debat ‘Ara és demà’

ARA ES DEMA logoDes de DUNA hem assistit a les jornades ARA ÉS DEMÀ (Debat sobre el futur de l’educació a Catalunya) celebrades als espais del CosmoCaixa de Barcelona. En un total de quatre jornades, els temes de les ponències s’aborden des d’una perspectiva internacional i dels centres educatius d’arreu del territori que desenvolupen iniciatives innovadores.

El Consell Escolar de Catalunya és l’organisme encarregat d’articular aquest projecte amb l’objectiu de reflexionar sobre les polítiques educatives per avançar en qualitat i equitat i afavorir l’èxit de tot l’alumnat. La denominació del projecte com “Ara és demà” ha estat inspirat en els versos del poeta Miquel Martí Pol, que ajuden a entendre el sentit profund d’aquesta reflexió sobre els reptes a afrontar en el futur.

El debat està obert per a la participació online a tota la comunitat educativa (professors, alumnes, famílies, institucions, etc.) i s’ha articulat en cinc eixos (l’alumnat, el professorat, el centre educatiu, l’arquitectura del sistema i del sistema educatiu).

Les aportacions sorgides d’aquest procés seran recollides en un informe final que serà lliurat al Departament d’Ensenyament, que va encarregar la seva realització a fi de donar resposta als principals reptes de futur del sistema educatiu de Catalunya.

Més informació i programació: 

http://consellescolarcat.gencat.cat/ca/araesdema

Vídeo jornada de cloenda:

DUNA a les jornades de debat ‘Ara és demà’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot