DUNA educació al Festival YoMo (Ciencia i Tecnologia per a joves)

Entre el 27 de febrer i el 2 de març el Mobile World Congress ha acollit a la Fira de Montjuïc de Barcelona la primera edició del YoMo: The Youth Mobile Festival, un saló dedicat als joves i amb la intenció d’animar-les a endinsar-se en carreres professionals vinculades a les disciplines STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art, disseny i matemàtiques).

Es calcula que més de 15.000 estudiants d’entre 10 i 16 anys han assistit al , on institucions acadèmiques, organitzacions professionals i altres empreses adreçades al mercat jove han pogut donar a conèixer la seva tecnologia, habilitats i idees.

Les educadores de DUNA ens vam estar formant intensament amb els companys de Ro_botica per atendre conjuntament durant aquests dies les escoles visitants del centre d’experiències TIC de l’empresa sud-coreana SK Telecom. L’empresa líder en telecomunicacions va instal·lar una impressionant estructura itinerant dedicada a la tecnologia que ha traspassat per primera vegada les fronteres del seu país per arribar a Barcelona.

Els alumnes que ens han visitat durant aquests dies han pogut gaudir de:
Experiències físiques sobre les tecnologies més recents i futures
– Tallers de programació amb robots educatius
– Programes culturals i conferències inspiradores

Des de DUNA volem destacar l’èxit d’aquesta generació d’eines educatives interactives per a nens i nenes que hem pogut tastar durant el festival, fent una menció especial a l’Albert, el simpàtic robot intel·ligent que llegeix contes, canta i juga. Les diferents activitats (matemàtiques, futbol…) han tingut en comú que l’ús de la tecnologia contribueix un cop més a millorar capacitats en nens i nenes de la forma més innovadora.

Esperem que  us hagi inspirat!

IMG-20170227-WA0013 yomo-(1) yomo-(2)

IMG-20170228-WA0001 DUNA educacio - Festival YoMo DUNA educació - Festival YoMo

 

DUNA educació al Festival YoMo (Ciencia i Tecnologia per a joves)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot