DUNA, 15 anys educant

17622095_783415658478282_5325438119483238923_o

Al març vam celebrar un dia molt especial per a totes les persones que formem part de la història de DUNA: els nostres 15 anys educant!

DUNA educació neix l’any 2002 i des de llavors treballem compromesos amb el desenvolupament educatiu i social. Quan mirem endarrere podríem donar moltes xifres de projectes realitzats, de participants en activitats i de llocs on hem arribat. Però 15 anys de DUNA és quelcom més enllà que unes xifres. DUNA és implicació personal, professionalitat dels seus treballadors i col·laboradors, responsabilitat amb la comunitat educativa i exemple de com el compromís educatiu combinat amb una gestió rigorosa pot generar projectes d’altíssima qualitat.

A tots els que en aquests anys heu fet possible DUNA us volem donar les gràcies per l’impacte de la vostra acció, per la influència positiva del vostre treball i per la feina quotidiana ben feta.

Tenim molt present que DUNA no seria possible sense la confiança que les empreses, entitats i institucions heu dipositat en la nostra manera de ser. En totes elles hem trobat persones amb les quals hem compartit idees, inquietuds i amb les que hem gaudit treballant plegats. A vosaltres us volem donar les gràcies, les mil gràcies, per poder treballar amb projectes tan engrescadors.

Des de DUNA ens comprometem a seguir esforçant-nos per donar sempre el màxim en el nostre treball per tal de contribuir al creixement educatiu de la societat d’encoratjar a més persones, empreses i institucions a què ens acompanyin en aquest camí.

Vols conèixer els que formem DUNA educació?

http://dunaeducacio.com/qui-som

DUNA, 15 anys educant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot