DUNA s’adhereix a KID’S CLUSTER

kids Cluster logoCom a nova entitat adherida a KID’S CLUSTER, el passat 31 de març des de DUNA vam assistir  a l’assemblea general per traçar els objectius per aquest any 2017. La jornada es va completar amb la sessió “SUMAR MULTIPLICA” oberta a la participació activa de totes les entitats, combinant reflexió i anàlisi i construint col·lectivament els reptes de futur de la infància.

Un clúster és una massa crítica d’empreses i entitats en un àmbit específic. Així, KID’S CLUSTER és un col•lectiu d’empreses que col•laboren i innoven per la infància. Aquest projecte nascut en 2010 ha definit quatre línies estratègiques per impulsar l’activitat de les empreses dirigides a la infància a Catalunya:

– Coneixement del mercat. Propostes d’estudis específics i altres formes de generació de coneixement, definint prèviament continguts, metodologia i objectius.
– Relació entre empreses i sector educatiu. Canviar el paradigma de relació en benefici de l’ensenyament, les escoles i les marques, i concretar exemples de millors pràctiques.

– Impuls de noves línies de negoci. Abordar possibles noves idees de negoci i nous projectes, impulsant la seva posada en pràctica o desestimació.

Més informació:

http://www.kids-cluster.com

DUNA s’adhereix a KID’S CLUSTER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot