I Mostra de robòtica i programació educativa a Sarrià-Sant Gervasi

ApPaAprendre a programar, Programar per aprendre, ha estat present en la I Mostra de Robòtica i programació educativa organitzada pel districte de Sarrià-Sant Gervasi al CosmoCaixa de Barcelona.

A través d’ApPa hem format i donat suport a les escoles que durant la mostra han presentat els seus propis projectes de robòtica i programació educativa per potenciar les habilitats dels alumnes: escola Concepcionistes, Poeta Foix, Frederic Mistral i Projecte.

Projecte I Poeta Foix Essers Vius Concepcionistes (3) Frederic Mistral 2 (1)

Com a educadores del segle XXI no ens podem conformar a què l’alumnat aprengui a ser un bon usuari de la tecnologia, sinó que hem de facilitar que en sigui creador d’aquesta. En aquest sentit, tant la robòtica educativa com la programació en edats primerenques ajuden els infants a desenvolupar habilitats d’investigació i resolució de problemes, el raonament lògic-analític, el pensament crític i la creativitat.

Més informació: www.appaedu.cat

I Mostra de robòtica i programació educativa a Sarrià-Sant Gervasi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot