ApPa a la IX Jornada de Programació i Robòtica educatives

DARrDaGXYAQXjJ4El 20 de maig vam a estar presents a la novena edició de la Jornada de Programació i Robòtica educatives. La Jornada es duu a terme, des de la seva primera edició, emmarcada dins del Dia Internacional d’Internet, el Dia Internacional de l’Scratch i, darrerament, la Europe Code Week.

Durant la trobada, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa, vam dinamitzar el taller ApPa MOVE del nostre projecte ApPa, Aprendre a programar, Programar per aprendre.

La jornada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. Tanmateix, des de fa dos anys, també participen alumnes, acompanyats pels seus professors, en la mostra de treballs realitzats per l’alumnat.

Més informació:

www.appaedu.cat

ApPa a la IX Jornada de Programació i Robòtica educatives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot