ApPa, bona pràctica educativa TIC per la revista Educación 3.0

10-05-2017 Orlandai IILa revista Educación 3.0, especialitzada en metodologies a les aules a través de les TIC, ha escollit recentment el programa educatiu ApPa (gestionat per DUNA) com a bona pràctica educativa dins d’aquest àmbit.

Els docents de l’escola Tàber de Barcelona han parlat de la seva experiència amb ApPaAprendre a programar, Programar per aprendre, que inicia a nens i nenes en programació informàtica des d’edats primerenques.

ApPa estableix una metodologia de treball vital per al desenvolupament de moltes de les seves accions quotidianes i futures. El programa fomenta l’aprenentatge a través de materials digitals adaptats a aquestes etapes educatives (Scratch Junior) i també de materials físics altament valorats.

Per llegir l’experiència de l’escola:

http://www.educaciontrespuntocero.com/experiencias/infantil-buenas-practicas-educativas-con-tic/26080.html

ApPa, bona pràctica educativa TIC per la revista Educación 3.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot