XXIII Saló del Manga de Barcelona

Entre els passats dies 1 i 5 de novembre, els nostres educadors han estat col·laborant amb Ro-botica en la XXIII edició del Saló del Mànga, organitzat per FICOMIC i celebrat en el recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

El saló ha tancat la seva edició més ambiciosa i extensa amb més de 148.000 visitants. La popular cita anual ha integrat conferències, balls, actuacions de cosplayers i musicals, projeccions d’animi, tallers de cultura japonesa i de còmics i un ampli ventall de propostes gastronòmiques.

Especial protagonisme s’ha donat a la robòtica, entre que els seus expositors recordem a KUKA, ABB, Universal Robots, STAUBLI i Ro-Botica.

Ro-botica és coneguda per ser la primera empresa amb una botiga presencial a Europa dedicada a la robòtica personal i educativa. Els avanços en aquest sector estan permetent una notable evolució en l’aprenentatge i l’entreteniment constructiu, gràcies a l’augment de les prestacions dels equipaments, la facilitat d’ús i la disminució dels preus de venda dels productes. Jugar amb robots ens ajuda a adquirir habilitats com treballar en equip, aprendre a planificar i programar tasques i cuidar dels materials que usem, tot això sense deixar de gaudir.

En l’estand de Ro-botica els visitants s’han familiaritzat amb alguns dels robots més famosos en l’actualitat com el Bee-bot; han pogut jugar en un partit de futbol entre els robots Albert UO, activats pel control remot d’uns rellotges; han vist ballar a Darwin-OP, una de les plataformes humanoides tecnològicament més avançades.

Trobaràs el catàleg complet de Ro-botica aquí.

Per visitar la web oficial del Saló, fes clic en aquest enllaç.

15

4

XXIII Saló del Manga de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot