Assistim a l’SMART MOBILITY WORLD CONGRESS amb TRAM

El TRAM ha participat en la primera edició de l’Smart Mobility World Congress, celebrat en Fira Barcelona els passats dies 14, 15 i 16 de novembre del 2017, dins del marc de l’Smart City Expo World Congress, la cita del transport intel·ligent.

El nou Smart Mobility World Congress, organitzat per Fira Barcelona, es presenta com la cimera més important dedicada al transport intel·ligent, i neix de la fusió de BcnRail, el saló de la indústria ferroviària de Fira Barcelona, i de l’eix de mobilitat del l’Smart City Expo World Congress. En la seva última edició, celebrada el 2015, BcnRail ja va posar de manifest que el futur del sector ferroviari passava per adaptar les tecnologies smart com a estratègia per assegurar la seva viabilitat com a indústria.

El nou certamen Smart Mobility World Congress tindrà periodicitat anual. En aquesta primera edició s’ha analitzat l’impacte del transport intel·ligent i s’han reunit experts de tot el món i empreses líders, per donar a conèixer les últimes innovacions en mobilitat urbana i interurbana.

A l’estand de TRAM a l’Smart Mobility, i a través d’una pantalla interactiva, es va poder veure les principals xarxes de tramvia de tot el món i posar a prova els coneixements ferroviaris i tramviaris. A més, dos vídeos mostraven com el tramvia ha ajudat a millorar la qualitat de vida de les ciutats.

Des de DUNA vam assistir i informar als visitants de l’estand en matèria del tramvia com a agent de mobilitat sostenible i integrat a la ciutat.

 

Congrés anual de l’ALAMYS

En el marc de l’Smart Mobility World Congress també es va celebrar el congrés anual i la 31a Assemblea General de l’Associació Llatinoamericana de Metros i Subterranis (ALAMYS), una cita que l’any passat va tenir lloc a Santiago (Xile), i l’anterior a Lima (Perú). TRAM va ser una de les empreses amfitriones de l’ALAMYS a Barcelona, juntament amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Transports Metropolitans de Barcelona, d’una cita anual que l’any passat va tenir lloc a Santiago, (Xile) i l’anterior a Lima (Perú).

L’esdeveniment va reunir els operadors i les autoritats del transport urbà per ferrocarril de l’Estat espanyol, Portugal i Amèrica Llatina, per analitzar els beneficis dels sistemes de metro i tramvies en els entorns urbans.

 

Aquest any, el Smart City Expo World Congress ha tancat portes batent tots els rècords. Durant els dies de celebració, ha rebut a més de 18.000 visitants, el 13% més que en el 2016, superant les previsions inicials, i ha reunit a més de 700 ciutats dels cinc continents, 675 expositors i més de 400 ponents.

 

Podeu trobar més informació a:

SMART MOBILITY WORLD CONGRESS

SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

 

0 1 2 3 4

 

 

Assistim a l’SMART MOBILITY WORLD CONGRESS amb TRAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot