Formació ACCAC

El passat 20 de desembre vam impartir una formació als responsables dels programes educatius de l’ACCAC, Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya. L’acte va tenir lloc a uns dels albergs de l’ACCAC, Can Roviralta, ubicat al poble d’Hostalets de Pierola, a la comarca de l’Anoia.

Amb un grup de més de 20 persones, vam abordar diferents temes: innovació pedagògica, pensament computacional, aprenentatge per projectes, aprenentatge servei o APS – de continguts, competències, habilitats o valors -, flipedd clasroom – que proposa que els alumnes preparin les lliçons fora classe, i interactuïn a l’aula per debatre les idees -, gamificació. Els participants es van implicar en jocs com el kahoot , proves – per exemple amb post-its -, debats.

Vam rebre una molt bona acollida i esperem poder repetir aviat!

 

4614316

Formació ACCAC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot