DUNA participa al YoMo BARCELONA 2018

Del 27 de febrer fins al 2 de març, des de DUNA vam participar, en col·laboració amb RO-BOTICA, al YoMo Barcelona, The Youth Mobile Festival.

Els nostres educadors van dinamitzar l’estand de SK Telecom, l’empresa de telecomunicacions més gran de Corea, amb més de 29 milions de clients, que representen el 50% del mercat total.

SK Telecom ha conduït el gran avenç de la tecnologia mòbil que va des de 2G a 4G, i actualment està aconseguint grans fites en el seu viatge cap a 5G. L’empresa no només lidera la innovació en el camp de la xarxa mòbil, sinó que també ho fa dotant de serveis a IoT, mitjans de comunicació, llar i altres plataformes, i està decidida a tenir un paper significatiu en la quarta revolució industrial mitjançant la innovació i la promoció d’un progrés compartit amb altres actors de la indústria.

YoMo Barcelona 2018 ha rebut en quatre dies a més de 15.000 escolars de Catalunya i Espanya amb activitats interactives, espectacles de teatre, tallers pràctics i conferències teòriques mitjançant les quals s’han presentat d’una manera atractiva les disciplines STEAM als joves.

Aquesta enorme exposició de ciència i tecnologia ha estat dissenyada per portar l’aprenentatge de l’aula a la vida real, mitjançant la demostració d’oportunitats professionals emocionants i gratificants disponibles en l’ecosistema mòbil i del sector STEAM.

Més informació aquí.

3 7 8 12

DUNA participa al YoMo BARCELONA 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot