Col·laboració entre DUNA, GRUPO EDEBÉ i RO-BOTICA

DUNA ha col·laborat en la creació dels continguts de la nova guia didàctica de robòtica per a l’educació infantil, un projecte impulsat per GRUPO EDEBÉ amb el suport de l’espai-botiga RO-BOTICAEdebé és un grup editorial especialitzat en continguts educatius, sorgit a principis dels anys 80. Les seves principals línies de negoci són els llibres de text i la literatura infantil i juvenil.

Estem orgullosos d’haver participat en el procés de redacció dels textos d’una guia didàctica pensada per portar a les aules la robòtica educativa, un sistema d’ensenyament interdisciplinari que potencia el desenvolupament d’habilitats i competències en els alumnes. La robòtica potència l’aprenentatge per descobriment com a eina per a la resolució de problemes i inicia els alumnes en el llenguatge de programació de forma espontània a través del joc.

El robot educatiu escollit per aquest projecte és Bee-Bot, que ofereix les funcionalitats necessàries per a introduir el llenguatge de programació en edats primerenques (de 3 a 7 anys). Aquest atractiu robot amb forma d’abella, és fàcilment adaptable a qualsevol projecte, temàtica o contingut que s’estigui desenvolupant a l’aula, i permet dur a terme activitats que conjuguen la manipulació i l’experimentació.

Col·laboració entre DUNA, GRUPO EDEBÉ i RO-BOTICA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot