Vigila, mira i camina a la MOBILONA 2019

El 20 de març es va celebrar a Badalona la MOBILONA sota el lema vigila, mira i camina. Aquesta jornada sorgeix des del marc de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona. A la Comissió hi participen mestres de diferents centres educatius de Badalona, l’equip d’Educació Viària de la Guàrdia Urbana, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i altres serveis i entitats de la ciutat.

La MOBILONA s’adreça a l’alumnat de 3r i són ells mateixos els pensadors i creadors del lema. Per tal d’assolir la importància de la seguretat viària i conscienciar-se amb el transport públic, es realitza una Gimcana amb diverses proves organitzades per les entitats participants. Un any més, DUNA va dinamitzar les activitats del TRAM per a aquesta ocasió.

L’esdeveniment es va finalitzar amb una cançó relacionada amb la temàtica de la jornada, que van cantar i ballar tots els participants.

Vigila, mira i camina a la MOBILONA 2019
Desplaçat dalt de tot