Torna la Jornada Catalana de la Mobilitat amb l’AMTU

El passat 10 i 11 d’abril es va celebrar la Jornada Catalana de la Mobilitat de l’AMTU, i per a l’edició del 2019 el municipi escollit va ser Caldes de Montbui. Un any més, DUNA va assistir a l’edició del 2019 i va poder conèixer les novetats presentades en aquesta ocasió.

L’esdeveniment es va plantejar en diverses sessions però totes amb el objectiu principal; establir una ruta cap a una mobilitat innovadora, amb un transport flexible capaç d’adaptar-se a la demanda dels usuaris mitjançant la tecnologia que ens envolta actualment.

Per presentar-ho, es van tenir en compte les experiències d’altres ciutats europees i tenint present un model de mobilitat sostenible, i com aquest flexibilitzaria la logística en el transport de mercaderies.

La innovació en aquest sector que veiem tan futura ja és aquí i en poc temps començarem a gaudir-ne.

Torna la Jornada Catalana de la Mobilitat amb l’AMTU
Desplaçat dalt de tot