Participem en el Meet-Up educació del Kid’s Cluster

El passat dia 10 de maig vam assistir al Meet Up educació que va organitzar el Kid’s Cluster per tal de compartir els reptes del futur en l’àmbit educatiu.

Amb la participació de la Mònica Nadal en el primer torn, vam poder tractar diverses qüestions que envolten al món educatiu; la importància de la inclusió, la innovació, i tot allò que podem aprendre del món exterior. Existeix un canvi en aquest sector i entenem que el pilar fonamental d’aquesta transformació és la pedagogia.

Seguidament, gràcies a les dinàmiques proposades i a la metodologia World Café, es va crear un diàleg entre els assistents dins d’un entorn amable i distens que va propiciar a compartir experiències, recursos i sinergies entre tots.

Participem en el Meet-Up educació del Kid’s Cluster
Desplaçat dalt de tot