DUNA dinamitza les activitats del TRAM en la 20a jornada del Servei d’Educació per la Seguretat

Un any més, DUNA va participar en la jornada organitzada per la Guàrdia Urbana de Barcelona, conduint les activitats del TRAM. L’esdeveniment va tenir lloc en el Parc del Fòrum i van participar al voltant de 2.250 alumnes de diferents escoles i edats.

Pel nostre espai van passar 590 alumnes què, amb una gimcana de tres proves adaptades a cada nivell, van repassar definicions i característiques del TRAM, així com normes de civisme que hem de tenir en compte en tots els transports i espais públics.
Coma primera prova, els participants es van trobar amb el Memory del TRAM; un joc molt visual que va permetre als alumnes formar parelles entre afirmacions i imatges corresponents. Seguidament, la prova del Mocador del TRAM; en la que es van formar dos equips per grup i, després de sentir una pregunta havien de córrer a buscar la resposta correcta. Per acabar, vam estrenar el nou TRAMgram, prova en la qual segons les directrius que dictava un company, havien de trobar la posició correcta de les peces per tal de formar el dibuix correcte del TRAM.

Totes elles van ser proves col·laboratives que van fomentar el treball en equip, la socialització i la conscienciació pel transport públic.

DUNA dinamitza les activitats del TRAM en la 20a jornada del Servei d’Educació per la Seguretat
Desplaçat dalt de tot