Celebrem el dia del medi ambient amb Barcelona + Sostenible.

El passat 5 de juny va ser el Dia Mundial del Medi Ambient i des de DUNA, vam decidir celebrar-lo a la jornada proposada per Barcelona + Sostenible. La localització escollida va ser l’Espai Francesca Bonemaison. Aquesta segona edició, va arreplegar a 130 persones de la xarxa BCN+ Sostenible, i vam poder conèixer 10 bones pràctiques d’algunes de les organitzacions participants. Tot el pla va comptar amb detalls escollits amb molta cura i consideració pel Medi Ambient, com per exemple l’espai ” Com heu vingut?” a través del qual es van poder comptabilitzar les emissions de CO2  emeses per les persones assistents, en funció del mitjà escollit per a arribar a la celebració, obtenint un resultat favorable. Una altra mostra de conscienciació ambiental, van ser els premis atorgats; plantes i materials biodegradables per a reconèixer la qualitat de les bones propostes premiades.

La periodista Clara Sánchez-Castro, va ser la conductora de l’acte, i va donar pas a Imma Pruna, gerent de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Aquesta, va parlar de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, esmentant que “Compartim objectius, treballem plegades. Som xarxes amigues”. Tot seguit, és va donar un toc d’atenció als responsables i polítics per a implicar-se més en els assumptes relacionats amb la sostenibilitat. A continuació, va participar en Frederic Ximeno, comissionat d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, que va recordar la situació d’emergència ambiental en què ens trobem i que l’aspiració que té és que tota la ciutat formi part de la xarxa B+S.


Celebrem el dia del medi ambient amb Barcelona + Sostenible.
Desplaçat dalt de tot