III Jornada Energia i Educació a Catalunya

El passat 1 i 2 de juliol, DUNA va assistir a la III Jornada d’Energia i Educació a Catalunya, per tractar el paper de l’energia nuclear en la lluita del canvi climàtic. La localització escollida per a la seva realització va estar l’Edifici ENDESA que correspon a l’antiga Central Catalana d’Electricitat.

La Jornada va dirigir-se als professionals de l’educació a través de dos tallers pràctics el primer dia, un d’ells dedicat a la gestió del coneixement i l’altre dedicat a les eines TIC aplicables a l’aula. Aquests, es van complimentar amb dues visites externes i optatives a instal·lacions determinades.

La segona part de la jornada programada per al 2 de juliol, va recollir tot un cicle de conferències i ponències impartides per professionals del sector a nivell nacional i internacional. Des de diferents punts de vista, van donar a conèixer l’energia nuclear com a eina per lluitar contra el canvi climàtic i contrarestar els seus efectes, degut al baix nivell de emissions que aquesta genera.

La tercera edició d’aquestes Jornades, va tenir l’objectiu d’educar en energia nuclear i facilitar coneixements i idees sobre una energia regulada i controlada, desvinculant-la dels estereotips que acostumen a determinar-la.

III Jornada Energia i Educació a Catalunya
Desplaçat dalt de tot