Celebrem els 15 anys de TRAM

Amb motiu dels 15 anys de TRAM, DUNA va assistir a la celebració d’aquest aniversari el passat 16 de setembre. El lloc escollit per celebrar l’esdeveniment va ser el Museu de les Aigües de Barcelona, i es va gaudir d’un debat sobre el transport i la mobilitat molt interessant moderat per l’Esther Vera del diari ARA, i amb la participació de la Zaida Muxi i en Mateu Turró. I és que realment estem d’enhorabona, ja que el tramvia és actualment un dels transports més sostenibles i respectuosos amb el Medi Ambient, que ha desplaçat a més de 350 milions de viatgers des de l’any 2004 a ençà. Tal com va fer esmena en Damià Calvet, “L’objectiu actual és fer que el tramvia creixi. Més i millor transport públic, i més i millor tramvia”.

Per part nostra, volem agrair l’oportunitat de continuar conduint el projecte educatiu del tramvia, doncs la unió entre DUNA i el TRAM ha fet que el servei educatiu bati rècord d’activitats, superant les 190 el passat curs 2018/2019. Desitjar-vos molts èxits i per molts anys més de celebració i treball conjunt.

Celebrem els 15 anys de TRAM
Desplaçat dalt de tot