Feliços 30 anys de TASCA!

Des de DUNA, volem felicitar a l’empresa veïna del Grup Iddix, TASCA pels seus 30 anys treballant en el sector sociocultural, creant i impulsant iniciatives per tots els públics des de Centres Cívics i Casals.

Aquest any ens varen fer partícips de la seva trobada anual a l’espai Fabra i Coats, en la que mitjançant una dinamització dirigida per l’equip de Basket Beat vam ser capaços de crear ritmes i coordinacions amb pilotes amb la intenció d’aconseguir un objectiu comú empatitzant i respectant els diferents ritmes possibles.

Aquesta trobada en la qual van participar coordinadors, informadors i responsables de centres cívics, així com la direcció i la gerència de l’empresa, va ser una gran oportunitat de crear sinergies i connexions entre nosaltres.

Moltes felicitats, i per molts anys!

Feliços 30 anys de TASCA!
Desplaçat dalt de tot