Què fem

Què fem?

escoltem

Escoltem per saber quines són les teves necessitats i els teus dubtes. Fent-nos partícips de les teves inquietuds, podrem treballar de manera eficient i dirigir les nostres energies a la personalització de la teva idea.

 

construïm

Construïm una proposta a mida aportant experiència, creativitat, innovació i lideratge transversalment. Tenint en compte les tendències socials, les necessitats d’entorn, el llenguatge i la inclusió.

 

plasmem

Fem realitat el projecte. Ens ocupem de tot el que sigui necessari. Volem que vegis les teves motivacions fetes realitat en un projecte que serà l’eina per transmetre els valors que caracteritzen la teva empresa i/o entitat.

 

feedback

Informem de manera ràpida i precisa, durant tot el procés. Creiem en la importància del feedback per poder modificar, millorar o continuar amb la nostra labor. Fent de la metodologia agile el nostre dia a dia. 

CONSULTORIA

T’acompanyem, analitzem els factors i aspectes característics de l’entitat. 

Escoltem les teves necessitats per realitzar una proposta a mida i assessorar-vos en funció dels vostres interessos. 

Valorem l’impacte i la formació.

Acompanyament  – Assessorament – Impacte – Formació

CREACIÓ

Dissenyem metes i objectius. Construïm propostes personalitzades. creem contingut i materials, tot aportant experiència i creativitat. Ens mou l’actualitat i creiem en aquesta com a factor principal per oferir innovació. 

Com ho aconseguim? amb informació i reciclatge constant. 

Experiència – Continguts – Disseny – Materials

PROJECTES

Un projecte s’elabora amb l’objectiu de crear un resultat concret, per transmetre valors i coneixements determinats al nostre entorn. Partint de la idea, desenvolupem i gestionem tot el projecte, fent un seguiment durant el seu procés, avaluant-lo i dinamitzant-lo si és necessari.

Idea – Gestió – Avaluació – Dinamització

Desplaçat dalt de tot