Col·laboració entre DUNA, GRUPO EDEBÉ i RO-BOTICA
14 de Juny de 2018
TUSGSAL torna a obrir les seves portes pel curs escolar 2018 – 2019
20 de Juny de 2018
Veure-les totes

Lliurament de premis de l’11a edició del Concurs Joves i Mobilitat

El passat dimecres 13 de juny ha tingut lloc el lliurament de premis als guanyadors de l’11a edició del concurs Joves i Mobilitat, que aquest any se centrava en la seguretat viària i convivència entre cotxes, motos, bicis i vianants. L’acte s’ha celebrat a Barcelona, a la seu del REAL AUTOMÓVIL CLUB DE CATALUÑA (RACC).

L’edició d’aquest any ha comptat amb 1.698 participants, tots estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà procedents de 68 escoles i instituts de tota Catalunya. Els participants, distribuïts en 611 grups, han entregat 772 treballs, dels quals 244 són articles d’opinió, 326 anuncis gràfics i 202 vídeo relats sobre “Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure’s: cotxe, moto, bici, vianants“, que ha estat la temàtica central.

Josep Mateu, president de la fundació RACC, ha obert el lliurament destacant les bones dades de participació i la qualitat de totes les obres presentades, i assenyalant que enguany s’ha volgut reforçar la participació en els centres educatius de les demarcacions de Lleida, Girona i Tarragona. En onze anys de trajectòria, el concurs “Joves i Mobilitat” ha acumulat al voltant de 15.000 participants, els quals han presentat més de 10.000 treballs.

Els centres escolars guardonats d’aquesta edició són el Col·legi Maristes Valldemia, l’Institut La Garrotxa, l’Institut Antoni Torroja i La Salle Cassà. Els treballs han estat premiats pel jurat no només per la seva presentació, sinó també per la seva originalitat i creativitat. Els grups guanyadors s’han emportat una càmera GO-PRO i la classe premiada una estada d’una nit a PortAventura World.

Per a més informació, fes clic aquí.