Nova campanya #tuensimportes del TRAM
22 de Febrer de 2017
Nova campanya ‘Valida! Sense excuses’ del TRAM
11 de Novembre de 2016
Veure-les totes

10ª edició del concurs ‘Joves i Mobilitat’

El dia 12 de desembre es posa de nou en marxa la 10a edició del concurs  “Joves i Mobilitat”, amb què el RACC pretén que en els joves es treballin aspectes de mobilitat sostenible i segura.

El concurs va adreçat a alumnes d’entre 13 i 17 anys de Secundària, Batxillerat  i Cicles Formatius de centres escolars, i als nois i noies de 13 a 17 anys membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya.

Els joves poden participar sols o amb un grup de fins a tres components, donant la seva visió sobre la mobilitat mitjançant un anunci gràfic, un article d’opinió o un vídeo relat. Per fer-ho, han de registrar-se al web del concurs (www.jovesimobilitat.cat) per poder publicar ells mateixos les seves propostes.

A l’edició actual es treballa la temàtica de Mobilitat i Medi ambient, i la presentació de treballs comença el 12 de desembre de 2016 i acaba el 28 d’abril de 2017.

Més informació a:

www.jovesimobilitat.cat

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.