EL TEU BUS, la nova activitat en col·laboració amb TUSGSAL
20 de Desembre de 2017
Mou-te bé! en col·laboració amb la Fundació RACC
27 de Novembre de 2017

11a edició del concurs “Joves i Conducció”

El dia 11 de desembre es posa de nou en marxa l’11a edició del concurs “Joves i Mobilitat“, amb què el RACC pretén que en els joves es treballin aspectes de mobilitat sostenible, convivència i segura viària.

El concurs va adreçat a alumnes d’entre 13 i 17 anys de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de centres escolars, i als nois i noies de 13 a 17 anys membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya.

Els joves poden participar sols o amb un grup de fins a tres components, donant la seva visió sobre la temàtica d’aquesta edició “Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure’s: cotxe, moto, bici, vianants” mitjançant un anunci gràfic, un article d’opinió o un vídeo-relat. Per fer-ho, han de registrar-se al web del concurs per poder publicar ells mateixos les seves propostes.

La presentació de treballs comença l’11 de desembre de 2017 i acaba el 27 d’abril de 2018.

Més informació en aquest enllaç

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.