El TRAM em porta on vull anar
30 de Setembre de 2014
Apunta’t a la T-12
30 de Juny de 2014

Activitats Educatives de la Fundació RACC

Dins de les diverses activitats educatives que, la Fundació RACC ofereix des de fa molts anys i que, des de DUNA tenim l’orgull de gestionar, avui volem destacar-ne dues.

La presencia a la Jornada Interactiva d’Educació per a la Mobilitat Segura, en la seva 15a edició. Un cop més, els jocs de la Fundació RACC “Fixa-t’hi bé“ i el “Trencaclosques gegant”, han sigut les delícies dels nois i noies de primària.

El dia del lliurament de premis ha marcat el final del Projecte Joves i Conducció per aquest curs.

Aquest curs ha incorporat una nova web per millorar l’accés als continguts educatius: http://jovesiconduccio.racc.cat/, una actualització de les activitats en la versió del projecte en el País Basc: http://gazteaketagidatzea.eu/, i la 7a edició del concurs.

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.