Torna ApPa PLAY a Sarrià-Sant Gervasi
18 d'Abril de 2017
Nova campanya #tuensimportes del TRAM
22 de Febrer de 2017

ApPa arriba a les escoles d’educació especial

El programa educatiu ApPa, Aprendre a programar i Programar per aprendre, adreçat a infants de 4 a 7 anys, arribarà a les escoles d’educació especial del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Les escoles Vil·la Joana i Pedralbes seran les primeres a participar d’aquestes activitats que tenen com a objectiu fomentar la creativitat, l’emprenedoria, el treball col·laboratiu i el pensament lògic des de ben petits.

La formació als centres d’educació especial es repartirà en dues sessions:

1. Sessió formativa i de treball: les educadores d’ApPa es reuneixen amb les mestres i els presenten els recursos i activitats de programació que es poden utilitzar amb l’alumnat. Mestres i educadores d’ApPa decideixen conjuntament quins són els millors recursos i desenvolupen conjuntament l’activitat a realitzar a l’aula.
2. Sessió pràctica: mestres i educadores d’ApPa realitzen a l’aula amb el grup d’infants l’activitat desenvolupada durant la sessió anterior.

El projecte ApPa es va posar en marxa en 2015 al districte de Sarrià-Sant Gervasi, amb la col·laboració del CRP, el Districte i l’empresa ORANGE.

Consulteu www.appaedu.cat per a més informació.

ApPa és un projecte educatiu que vol apropar el món de la programació a les escoles, centres de lleure, etc. Especialment als educadors que treballen amb nens i nenes de 4 a 7 anys. Des de l'any 2014 ha arribat a més de 1.500 alumnes i dia a dia veiem com segueix creixent.