Continua la col·laboració entre ApPa i Abacus amb cinc noves sessions
8 de Maig de 2018
El Nostre TRAM
25 d'Abril de 2018

ApPa CREATE dins del marc de BIBLIOLAB -DIBA

Continuem amb els tallers familiars d’ApPa CREATE – oberts a nens de 4 a 7 anys – dins del projecte BiblioLab, que desenvolupa accions finalitzades a l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona (XBM – DIBA).

En els tallers, engegats al mes de novembre 2017, els participants aprenen a elaborar el seu propi conte a través de la creació de personatges, sons, històries i coreografies, utilitzant instruments tecnològics (TIC) i del llenguatge audiovisual com a mitjà de comunicació, per enregistrar, escoltar i parlar.

Creativitat i imaginació s’uneixen amb el factor tecnològic com a important eina vehicular: el resultat és la creació de mons imaginaris mitjançant l’aplicació de tècniques de programació.

Més informació aquí.

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona. Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments. Des de DUNA participem en el projecte Bibliolab dins les accions de la Diputació.