JANÉ Educa
2 d'Octubre de 2015
“El Nostre TRAM” a Fira Gran 2015
8 de Juny de 2015

ApPa, Aprendre a Programar, Programar per Aprendre

ApPa és un programa educatiu per Aprendre a Programar i Programar per Aprendre adreçat a nens i nenes de 4 a 7 anys, a les escoles, als centres de lleure i a l’entorn familiar.

ApPa, a més de voler apropar la programació als més petits d’una forma atractiva, lúdica i gratuïta, també la vol fer propera als adults responsables de l’educació d’aquests infants, mostrant que treballar la programació no té perquè ser complicat ni cal haver de ser un expert en el tema.

Per aproximar ApPa a les aules, DUNA,  en col·laboració i gràcies al Districte del Coneixement, el CRP de Sarrià-Sant Gervasi i ORANGE ha desenvolupat una experiència pilot del programa de 15 sessions a 10 centres escolars, durant el 3er trimestre del curs 2014-2015.

Ha estat un gran èxit que obre molt bones perspectives de continuïtat pel proper curs.

Volem agrair a tots i totes, amb els que gràcies al seu esforç, han fet possible aquesta primera fase del projecte.

ApPa és un projecte educatiu que vol apropar el món de la programació a les escoles, centres de lleure, etc. Especialment als educadors que treballen amb nens i nenes de 4 a 7 anys. Des de l'any 2014 ha arribat a més de 1.500 alumnes i dia a dia veiem com segueix creixent.