Activitats Educatives de la Fundació RACC
30 de Juliol de 2014
Educar Pegar Volar
30 de Maig de 2014

Apunta’t a la T-12

Aquest curs 13-14, la AMTU ha volgut promocionar aquesta targeta amb el concurs “Apunta’t a la T-12!”. Aquest consisteix en la creació d’un cartell per donar a conèixer el títol de transport T-12 entre els menors i les seves famílies, i destacar-ne la seva utilitat.

Des de DUNA ens hem responsabilitzat de l’organització del concurs en tots els seus aspectes: bases, divulgació, recollida de materials, organització del jurat i lliurament del premi.

Més de 200 treballs de nois i noies de 5è i 6è de primària s’han presentat al concurs i podem assegurar, que el jurat ho ha tingut molt complicat per escollir els finalistes i el guanyador.

Un convidem a conèixer al guanyador a: http://amtu.cat/ambtu/?page_id=22

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.