Estrenem col·laboració de DUNA amb GRUPO Edebé.
21 de Maig de 2019
Primera celebració de la Setmana de la Robòtica Social
11 de Març de 2019

Bicicletada i Festa de la Bici 2019

Un any més, s’ha celebrat la Bicicletada i la Festa de la Bici a Barcelona. Enguany, la cita s’ha avançat en l’agenda de la ciutat Condal, i es va celebrar el matí del 24 de març. Aquest esdeveniment s’ha convertit en una jornada cívica i participativa per a tota la ciutadania i en la qual la bicicleta té tot el protagonisme.

L’espai d’ombra d’Arc del Triomf, i en especial la zona central del passeig de Lluís Companys va ser el punt on la festa va albergar un munt de propostes lúdiques obertes a persones de totes les edats. Una d’aquestes propostes va ser la del TRAM, la qual va ser dinamitzada per DUNA, assegurant diversió per a tothom amb el “Memory” del TRAM, i conscienciant de la importància de l’ús de transport respectuós amb el medi.

Totes les activitats d’aquesta edició van seguir tres eixos temàtics: El Foment de l’ús de la bicicleta i la convivència amb altres transports, el nou Bicing amb la incorporació de bicicletes elèctriques, i la salut i la qualitat de l’aire que respirem.

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.