Inauguració 2a fase del Camí Escolar del Poble Nou
16 de Novembre de 2010
SUPERTRAM
27 de Setembre de 2010

Educació Viària a JANÉ

A les instal·lacions de JANÉ Crash Test Research, a Palau Solità i Plegamans, es realitza una acció educativa per a nens i nenes de cicle inicial de primària. Consisteix en comprovar la importància de l’ús dels cinturons dins dels automòbils a l’hora de desplaçar-se.

Consta d’audiovisuals i una simulació d’un xoc amb Dumy. Aquesta activitat s’inclou dins del “Programa d’Educació per la Mobilitat” de la Fundació RACC.

Des de DUNA ens responsabilitzem del disseny de l’acció, de la formació dels educadors i de donar suport a la seva divulgació.

JANÉ S.A. és una empresa dedicada a la venda de sistemes de retenció infantil i a la investigació per la millora d'aquests sistemes a través d'un laboratori únic com és el Jané Crash Test Research Center. La seva preocupació per la seguretat viària els va decidir a voler aportar els seus coneixements en fi de l'educació dels més joves. DUNA és el partner educatiu en qui, des del 2008, JANÉ ha confiat el disseny, l'elaboració, la divulgació ila gestió del projecte JANÉ EDUCA.