Formació gratuïta per a mestres en col·laboració amb RO-BOTICA
21 de Març de 2018
11a edició del concurs “Joves i Conducció”
11 de Desembre de 2017

EL TEU BUS, la nova activitat en col·laboració amb TUSGSAL

El gener de 2018 engeguem El teu Bus, la campanya de TUSGSAL creada per acostar l’educació viària i el coneixement del transport públic a totes les escoles.

Com a empresa d’economia social, TUSGSAL està involucrada en el desenvolupament i en l’educació de les noves generacions. L’objectiu de l’activitat El Teu bus és fomentar en els ciutadans més joves l’autonomia per viatjar sols amb comportaments cívics i el valor de solidaritat envers les persones i el medi ambient.

Els futurs usuaris del transport públic visitaran les instal·lacions de TUSGSAL per conèixer de prop els busos amb els nostres educadors. L’activitat consta de dues parts: una de teòrica, amb el suport de vídeos i materials de consulta; i una de pràctica, a la zona de l’aparcament, per experimentar la importància de les actituds cíviques en el transport públic i descobrir tots els elements que formen l’autobús.

Per a més informació, fes clic aquí.

 

TUSGSAL és l'operador principal del Barcelonès Nord i de la xarxa del Nitbus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, constituït l'any 1985 amb la denominació inicial de TUBLSAL'empresa ofereix un sistema integrat de gestió que inclou la protecció del medi ambient, la seguretat i la salut de les persones, la qualitat en la prestació del servei i la seguretat viària.