Obrim el Bus
30 d'Octubre de 2014
Activitats Educatives de la Fundació RACC
30 de Juliol de 2014

El TRAM em porta on vull anar

Del 15 al 27 de setembre i del 6 al 18 d’octubre, TRAM posa en marxa l’activitat “El TRAM em porta on vull anar”, una exposició itinerant que s’expressa sota una clara declaració de principis. Reivindica el model de ciutat i de regeneració urbana que gràcies al TRAM s’impulsa des de fa 10 anys.

L’acció passa pels centres comercials de l’Illa Diagonal i Diagonal Mar, i s’emmarca en els actes programats en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014.

L’activitat expositiva s’ha concebut en format lúdic i interactiu, i convida als ciutadans a conèixer més d’aprop aquest mitjà que, des de fa 10 anys, ha transformat i fet més habitable Barcelona i els 8 municipis de la xarxa.

Des de DUNA ens responsabilitzem del seu funcionament dia a dia, amb educadors que informen i ajuden a tots els grups o particulars que s’acosten a visitar-la.

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.