Activitat Mira el TRAM
25 de Febrer de 2016
9a edició del concurs “Joves i Conducció”
3 de Desembre de 2015

Es torna a posar en marxa el projecte ApPa

ApPa és un programa educatiu per Aprendre a programar i Programar per aprendre, adreçat a nens i nenes de 4 a 7 anys, a les escoles, als centres de lleure i a l’entorn familiar.

L’objectiu és apropar la programació als més petits d’una forma atractiva, lúdica i gratuïta, i als adults responsables de l’educació d’aquests infants, mostrant que treballar la programació no té perquè ser complicat ni cal haver de ser un expert en la matèria.

Aquesta iniciativa torna a arribar a les escoles del districte de Sarrià-Sant Gervasi, on ja es va realitzar durant el curs 2014-15. Enguany, el projecte arrenca de nou amb les activitats ApPa Move! A les aules d’Infantil, i com a novetat, l’experiència pilot de les activitats ApPa Create! A les aules de Cicle Inicial de Primària.

El programa educatiu ApPa és possible gràcies a la col.laboració del CRP de Sarrià-Sant Gervasi i ORANGE.

 

ApPa és un projecte educatiu que vol apropar el món de la programació a les escoles, centres de lleure, etc. Especialment als educadors que treballen amb nens i nenes de 4 a 7 anys. Des de l'any 2014 ha arribat a més de 1.500 alumnes i dia a dia veiem com segueix creixent.