Bicicletada i Festa de la Bici 2019
25 de Març de 2019

Estrenem col·laboració de DUNA amb GRUPO Edebé.

Actualment les noves tecnologies i la robòtica són una eina essencial en l’aprenentatge dels alumnes i per aquest motiu novament l’equip de DUNA ha treballat amb GRUPO Edebé en l’elaboració dels continguts d’una guia didàctica, i en la realització de material especialitzat en robòtica educativa per a alumnes de Primer Cicle de primària.

A través de continguts adaptats i ambientats, es fomentarà la motivació i l’interès dels alumnes que aprendran conceptes i estratègies del Pensament Computacional, la programació i la robòtica educativa des de la interacció i l’experimentació, fomentant un sistema d’ensenyament transversal.

El protagonista en aquest cas és l’Albert UO que, juntament amb dos amics, ens conduiran per una evolució natural de la robòtica educativa i la programació que permetrà que els alumnes assoleixin els objectius establerts fomentant l’empoderament, la creativitat i la seva autoestima.

 

 

 

Edebé és un grup editorial especialitzat en continguts educatius - llibres de text i  literatura infantil i juvenil - sorgit a principis dels anys 80, com a continuació de la històrica Editorial Don Bosco. Amb l'arribada del Pla Escola 2.0, Edebé engega un programa per a la creació de continguts educatius adaptant-los als nous suports digitals,  i es converteix en proveïdor de serveis integrals educatius amb les plataformes de gestió i aprenentatge. El Grup està implantat a Espanya amb el segell Edebé per als mercats en llengua castellana i catalana i a través de les editorials Rodeira a Galícia, Giltza al País Basc i Marjal a la Comunitat Valenciana per als diferents mercats autonòmics. Compta amb filials a Mèxic, Argentina, Xile i Brasil.