9a edició del concurs “Joves i Conducció”
3 de Desembre de 2015
JANÉ Educa
2 d'Octubre de 2015

Nou I tu, què en penses?

Aquest curs estrenem el nou I tu, què en penses?

Des de DUNA gestionem l’activitat dins del projecte TRAMeduca.

L’activitat I tu, què en penses? s’engloba dins de la temàtica seguretat i civisme, que el TRAM promou en tots els seus usuaris, i en especial als participants de les activitats educatives.

En la nova activitat, mitjançant l’ús de les noves tecnologies i del visionat d’un vídeo, els alumnes reflexionen, al voltant dels diferents transports públics que tenen a l’abast, quina utilitat tenen per a ells/es, quins són els avantatges del TRAM, i la importància d’accions cíviques i de seguretat.

L’objectiu de l’activitat és reconèixer el Tramvia com a propi i treballar les normes necessàries per a una bona convivència en els transports públics, posant èmfasi en les accions quotidianes dels joves participants.

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.