11a edició del concurs “Joves i Conducció”
11 de Desembre de 2017
Programa educatiu JANÉ Educa
10 de Novembre de 2017

22.09.2017, Barcelona Activitat educativa del RACC "Mou-te Bé!" a la plaça Santa Eulàlia. foto: Jordi Play

Mou-te bé! en col·laboració amb la Fundació RACC

Mou-te bé! és la nova activitat creada per DUNA, emmarcada dins del programa educatiu de la Fundació RACC.

Aquesta activitat consisteix en la reproducció d’un espai urbà pacificat – una Zona 30 – en el qual els participants – nois i noies entre 8 i 16 anys – han de realitzar diferents desplaçaments en diferents modes de moure’s: a peu, en bicicleta, bicicleta elèctrica, patinet, monopatí i plataformes elèctriques de manera que practiquin la convivència tant en espais comuns com en espais segregats per als diferents usos.

L’activitat està precedida d’una breu reflexió teòrica i presentació de la normativa referida, i finalitza amb una avaluació-reflexió amb conclusió. Amb aquesta activitat el RACC treballa els valors de la convivència, el civisme i la mobilitat segura i responsable a la ciutat.

Més informació aquí.

 

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.