ApPa arriba a les escoles d’educació especial
3 de Març de 2017
10ª edició del concurs ‘Joves i Mobilitat’
13 de Desembre de 2016

Nova campanya #tuensimportes del TRAM

El 22 de febrer s’ha posat en marxa la nova campanya pel civisme “Tu ens importes” del TRAM de Barcelona. Hi ha quatre grups de persones que requereixin una atenció especial durant els trajectes en tramvia, i en el transport públic en general: gent gran, dones embarassades, persones amb mobilitat reduïda i persones amb infants petits.

Actualment, cada tramvia disposa de dos mòduls de seients reservats d’ús preferent per aquestes persones que ho necessiten. Amb la intenció de fer els viatges més còmodes i segurs per tothom, el TRAM ha fet un experiment utilitzant càmeres ocultes als vagons per saber si els viatgers cedeixen o no els seients en el dia a dia.

La campanya es desplegarà durant una setmana a les parades, a l’interior dels tramvies, als formats digitals (web i xarxes socials) i a través de falques de ràdio.

Des de DUNA participem en la campanya de divulgació amb la presència dels nostres educadors i educadores per transmetre aquesta informació als viatgers i viatgeres del TRAM.

Per més informació fes clic aquí.

I si vols saber el resultat…mira el vídeo a continuació!

#tuensimportes

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.