10ª edició del concurs ‘Joves i Mobilitat’
13 de Desembre de 2016
Sessió formativa del programa educatiu ApPa PLAY
11 de Novembre de 2016

Nova campanya ‘Valida! Sense excuses’ del TRAM

El 10 de novembre s’ha posat en marxa la nova campanya antifrau “Valida! Sense excuses” del TRAM de Barcelona. La campanya s’ha iniciat amb una acció teatralitzada adreçada als usuaris del tramvia de Barcelona. L’acció realitzada a les línies de Trambesòs i Trambaix mostra les excuses que els usuaris solen fer servir, i adverteix que qualsevol persona pot amagar-se darrere d’una d’aquestes excuses.

La campanya “Valida! Sense excuses”, que està basada en el fet de no validar i les seves conseqüències, es desplegarà durant tot el mes de novembre a les parades, a l’interior dels tramvies, als formats digitals (web i xarxes socials) i a través de falques de ràdio.

L’objectiu principal de la campanya és reduir el frau a tota la xarxa de TRAM i, en especial, a les línies de Trambesòs.

Des de DUNA participem en la campanya de divulgació amb la presència dels nostres educadors i educadores per transmetre aquesta informació als viatgers i viatgeres del TRAM.

Per més informació: http://www.tram.cat/content/pdf/n.p-campanya-valida-nov2016.pdf

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.