Participem en la Setmana Europea de la Mobilitat 2018.
29 de Gener de 2019
Tancada l’11a edició del Concurs Joves i Mobilitat
21 de Juny de 2018

Nova col·laboració de DUNA amb GRUPO EDEBÉ

L’equip de DUNA va col·laborar en el procés de creació i redacció dels continguts d’una nova guia didàctica de robòtica per a l’educació infantil, un projecte impulsat per GRUPO EDEBÉ, grup editorial especialitzat en continguts educatius, amb el suport de l’espai-botiga RO-BOTICA.

Mitjançant aquesta guia didàctica, Edebé porta a les aules d’Infantil la robòtica educativa, un sistema d’ensenyament interdisciplinari que potencia el desenvolupament d’habilitats i competències en els alumnes, i l’aprenentatge per descobriment com a eina per a la resolució de problemes.

A través del joc, es poden abordar els continguts curriculars des d’una perspectiva pràctica i motivadora, i iniciar els alumnes en el llenguatge de programació de forma espontània, immediata i fàcil, sense necessitat de coneixements previs sobre robòtica.

El robot educatiu escollit per aquest projecte és l’abella Bee-Bot, que ofereix les funcionalitats necessàries per a introduir el llenguatge de programació en edats primerenques (de 3 a 7 anys).

Edebé és un grup editorial especialitzat en continguts educatius - llibres de text i  literatura infantil i juvenil - sorgit a principis dels anys 80, com a continuació de la històrica Editorial Don Bosco. Amb l'arribada del Pla Escola 2.0, Edebé engega un programa per a la creació de continguts educatius adaptant-los als nous suports digitals,  i es converteix en proveïdor de serveis integrals educatius amb les plataformes de gestió i aprenentatge. El Grup està implantat a Espanya amb el segell Edebé per als mercats en llengua castellana i catalana i a través de les editorials Rodeira a Galícia, Giltza al País Basc i Marjal a la Comunitat Valenciana per als diferents mercats autonòmics. Compta amb filials a Mèxic, Argentina, Xile i Brasil.