Nova col·laboració de DUNA amb GRUPO EDEBÉ
2 de Juliol de 2018
Continua la col·laboració entre ApPa i Abacus amb cinc noves sessions
8 de Maig de 2018

Tancada l’11a edició del Concurs Joves i Mobilitat

Un any més, els estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà procedents d’escoles i instituts i els membres de casals de joves o centres de lleure de tota Catalunya, van participar en el concurs Joves i Mobilitat, organitzat pel REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA (RACC) amb la col·laboració del Servei Català del Trànsit.

Mitjançant un anunci gràfic, un article d’opinió o un vídeo-relat, 1.698 joves participants han donat la seva visió sobre la temàtica d’aquesta 11a edició: “Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure’s: cotxe, moto, bici, vianants”.

Mobilitat sostenible i responsable, convivència i seguretat viària: aquests els temes tractats en els 772 treballs, entregats entre l’11 de desembre de 2017 i el 27 d’abril de 2018. El jurat va emetre el seu veredicte el dia 22 de maig, quan es van comunicar els 2 finalistes de cada modalitat. La comunicació es va fer a través dels tutors dels grups, el web del concurs i les xarxes socials. El passat dimecres 13 de juny va tenir lloc el lliurament de premis als guanyadors del concurs a la seu del RACC a Barcelona. Josep Mateu, president de la fundació RACC, va obrir l’acte destacant les dades de participació i la qualitat de totes les obres rebudes, que van ser premiades no només per la seva presentació, sinó també per la seva originalitat i creativitat. Els grups guanyadors s’han emportat una càmera GO-PRO i la classe premiada una estada d’una nit a PortAventura World.

En onze anys de trajectòria, el concurs “Joves i Mobilitat” ha acumulat al voltant de 15.000 participants, els quals han presentat més de 10.000 treballs.

Més informació en aquest enllaç.

Des de la creació en 1994 de la Fundació RACC, l'educació i la formació en seguretat viària i mobilitat ha sigut un dels eixos importants de la seva activitat. DUNA és qui des dels inicis es responsabilitza de la creació, gestió i divulgació de totes les seves accions educatives adreçades a escolars. Així com assessora contínuament a la Fundació RACC en aspectes educatius.