ApPa CREATE al projecte Bibliolab
19 de Setembre de 2017
ApPa arriba a les escoles d’educació especial
3 de Març de 2017

Torna ApPa PLAY a Sarrià-Sant Gervasi

19-04-2017 escola FasiaLes activitats d’ApPaAprendre a programar i Programar per aprendre, que desenvolupem des de DUNA tornen a les escoles de Barcelona. El programa arrenca de nou avui a l’Escola Fàsia amb les activitats d’ApPa PLAY que ja es van posar en marxa el passat desembre al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

ApPa és un programa educatiu adreçat a nens i nenes de 4 a 7 anys, a les escoles, als centres de lleure i a l’entorn familiar. L’objectiu és apropar la programació als més petits d’una forma atractiva, lúdica i gratuïta, així com als adults responsables de l’educació d’aquests infants, mostrant que treballar la programació no és gaire complicat.

ApPa es va posar en marxa en 2015 al districte de Sarrià-Sant Gervasi, amb la col·laboració del CRP, el Districte i l’empresa ORANGE.

Més informació: www.appaedu.cat

ApPa és un projecte educatiu que vol apropar el món de la programació a les escoles, centres de lleure, etc. Especialment als educadors que treballen amb nens i nenes de 4 a 7 anys. Des de l'any 2014 ha arribat a més de 1.500 alumnes i dia a dia veiem com segueix creixent.