Iniciem la col·laboració amb ABACUS
21 de Setembre de 2017
Iniciem la col·laboració amb RO-BOTICA
19 de Setembre de 2017

TRAMsporta’t, nova activitat per treballar l’educació ambiental

TRAMsporta’t és la nova activitat per treballar l’educació ambiental creada per DUNA, que des de fa anys gestionem el servei educatiu que impulsa TRAM.

A través de diferents treballs que es realitzaran als mateixos centres educatius, l’alumnat d’entre 10 i 12 anys, valorarà els diferents mitjans de transport des d’una perspectiva mediambiental.

L’activitat té diferents objectius: diferenciar els transports des d’una perspectiva mediambiental, donant rellevància a la seva eficiència i sostenibilitat; valorar l’eficiència, sostenibilitat i confortabilitat de diferents mitjans de transport, com la bicicleta, el cotxe, l’autobús, el metro i el tramvia; avaluar críticament els hàbits socials relacionats amb el medi ambient, i contribuir a la seva conservació i millora; discriminar els usos dels transports públics o privats segons cada necessitat.

Més informació a www.trameduca.cat

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.