16ª Jornada d’Educació per a la Mobilitat Segura: L’espai dels joves
22 de Maig de 2015
Projecte XINO-XANO
1 d'Abril de 2015

Tu ens importes

El TRAM té com a objectiu que les persones gaudeixin mentre viatgen d’una manera eficient i respectuosa amb el medi ambient. Per aconseguir-ho realitza la campanya “TU ENS IMPORTES”, que es centra en dos factors molt importants per al bon funcionament del servei, la seguretat i el civisme.

Cada dia s’eviten molt accidents. És molt important respectar les normes de seguretat establertes i, sobretot, evitar qualsevol tipus d’imprudència.

Com podeu observar a: https://youtu.be/KQKvUPReaY4

Respectar les normes bàsiques de conducta és participar en la construcció d’una societat millor.

Des de DUNA ens enorgullim de participar en aquesta campanya amb els nostres educadors. Estem durant dos setmanes en contacte diari amb els usuaris per explicar aquests missatges i escoltar les demandes dels viatgers.

TRAM és l’empresa que gestiona el tramvia de Barcelona. La relació amb DUNA neix l’any 2007 amb la gestió de la seva primera acció educativa. Actualment TRAM aposta amb fermesa per l’educació i disposa d’un projecte educatiu propi, que ha obtingut el segell de qualitat de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i de l'ICE. TRAM confia a DUNA el disseny de totes les activitats del projecte educatiu, la seva divulgació i gestió.