30 novembre: Primer Dia internacional de la ciutat educadora
5 de Desembre de 2016
DUNA al BETT Show de Londres, la fira internacional de tecnologia educativa
27 de Gener de 2017
Veure-les totes

Premis concurs Gazteak eta Gidatzea 2016

imatge-premis-gazteak-eta-gidatzeaEl passat 30 de desembre, va tenir lloc en el CGTE el lliurament de premis del primer concurs “Gazteak eta Gidatzea 2016”.

El projecte “Joves i conducció: un dret i una responsabilitat”, impulsat des de la Direcció de Trànsit del País Basc, està pensat per fomentar la seguretat vial entre els joves que cursen Educació Secundària.

Per participar havien de contestar un qüestionari online sobre temes relacionats amb la seguretat vial i crear un vídeo-selfie que difongués un missatge de convivència i de promoció d’una conducció segura, sostenible i responsable.

El jurat va seleccionar els millors vídeos i a aquest resultat es va sumar la puntuació aconseguida en la part teòrica. Els premis es divideixen per categories. Les tres primeres persones classificades han estat guardonades amb un rellotge intel·ligent Sony Smart/Watch 3SWR50. Quatre, cinquè, sisè, setè i vuitè classificats han rebut una vídeo càmera GoPro HERO Session. Novè, dècim, onzè, dotzè i dècim tercer, una càmera digital Polaroid Snap Instant. I finalment, els classificats entre el lloc desè cambra i el vintè han guanyat un iPod shuffle de 2GB.