Jornada TIC a l’Escola Lestonnac
31 de Maig de 2018
Jornada Catalana de la Mobilitat 2018
8 de Juny de 2018
Veure-les totes

PUJA AL BUS a la Festa de final de curs de l’Agenda 21 Escolar

Un any més, els centres educatius de l’Hospitalet de Llobregat van celebrar la cloenda de l’Agenda 21 escolar als jardins del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Més de 300 joves de primària i secundària procedents d’una trentena d’escoles i instituts van participar en l’acte, que ha tingut lloc el passat 1 de juny de 2018. Durant la festa, els participants van poder compartir projectes i gaudir de molts tallers diferents a càrrec de diverses entitats, institucions i empreses col·laboradores, tots relacionats amb el medi ambient.

L’A21 és un projecte conjunt de l’Ajuntament i de Comunitat Educativa Projecte que es va encetar l’any 2001, i que convida els centres escolars a dur a terme en la seva activitat diària accions concretes que contribueixin a la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Baixbus ha col·laborat un any més en aquesta cloenda amb la instal·lació d’un bus híbrid i amb una edició especial de “Puja al Bus!”, programa educatiu gestionat per DUNA Educació, Mobilitat i Sostenibilitat. Els participants han pogut conèixer de prop el funcionament del bus híbrid i la importància d’aquesta tecnologia en la reducció de les emissions contaminants, així com la necessitat de seguir unes mínimes normes de seguretat i civisme tant a bord del bus com a les parades.

Aquest acte de cloenda és la culminació d’un curs escolar ple d’activitats que ha permès als alumnes profunditzar en els valors de la sostenibilitat.

Més informació aquí.